Iskaken laget jeg før jul, og hatt i fryseren og tar opp etter hvert som det passer. Isen er aller best om den får stå å tine litt før man serverer den, og pynt gjerne med syltetøy og bringer bær opp på iskaken
Jeg gjorde det derfor enkelt på min bursdag i fjor, oreoiskake og en masse oppskjært frukt. Hell så hele blandingen din over oreobunnen og strø resten av kjeksene over som pynt
Her er en Oreoiskake jeg laget etter oppskrift hentet fra detsoteliv. Oreokjeks er min yndlingskjeks til baking, og det finnes utrolig mange oppskrifter som inneholder akkurat den kjekstypen
Den består av deilige og mørke hjemmelagde Oreokjeks som er kunst og brukt som bunn, selve isen er hjemmelaget vaniljeis med massevis av vanilje, og på toppen
Jeg kom tilfeldigvis over denne bloggen Smitten Kitchen som hadde en hjemmelaget versjon. )Litt om Oreos herForvarm ovnen til 190 grader celsiusi en food prosessor eller miksmaster blander du3,2 dl hvetemel1,25 dl kakaopulver1 ts natron1/2 ts bakepulver2,5 dl sukkerNår alt det tørre er godt blandethar du i150 g smørog når dette er godt blandet har du i1 stort eggbland videre til alt blir til en deig klump. For sjokolade kremen byttet jeg ut melisen med O'boyDa blir det Oreos eller dots 3,2 dl hvetemel
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.