Hjemmelaget hamburger stod på menyen igår. Så var det de grove hamburgerbrødene. 4dl hvetemel1 1/2dl sammalt hvete - grov1dl sammalt spelt - grov3dl melk - jeg brukte ekstra lett1/2 pakke gjær50g smør1/2ts salt. (sett ovnen på 225grader)Sikt hvetemel i en bakebolle og tilsett det grove melet og saltet
Nå som det er jul kommer den grovesennepen fra Idun på bordet fordi den har en nostalgisk verdi for meg (og hvem bryr seg om hva jeg spiser disse to ukene uansett), men siden jeg er tilhenger av å lage ting selv var det naturlig å prøve min egen variant i år
Som dere kanskje skjønner så er jeg veldig glad i pizza, og siden jeg prøver å ha en dag i uken som er bakedag, så bestemte jeg meg for å lage pizzasnurrer til lunsj i dag
Vi har lenge hatt en liten plan om å lage hjemmelagetsennep. Jeg har researchet litt på nettet, men til slutt falt jeg ned på å gjøre det slik det stod på sennepspulverpakken
Prøver stadig å utfordre det berømte fraværende husmorgenet. I går var intet unntak. Etteresom min kjære er glad i runstykker tenkte jeg at det bør jeg jo lære meg å bake
Dryss over grovhakket timian, salt og pepper. 1. Lag leverpostei. Rens leveren fri for sener. Skjær lever, kjøtt og løk i biter og kjør til glatt masse i en kjøkkenmaskin
Jeg har fått «dilla» på hjemmelaget eltefrie brød, og har nå testet ut en grov variant som inneholder både havregryn, linfrø, sesamfrø, gresskarfrø, solsikkefrø og spelt mel
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.