Jeg ble inspirert av fotballfrue for en stund siden da hun lagde hjemmelagde kyllingnuggets. Så skjører du kyllingfiletene i passe biter, jeg liker dem når de ikke blir for store
Kylling i hjemmelaget sursøt saus. kyllingfile. Legg kyllingbiter som du har skåret opp, i marinaden. Stek kyllingen i godt med olje i en wokpanne på høy temperatur
Ben ut kyllinglårene, og kutt opp kjøttet i passende biter til å fritere. Jeg fikk lyst på "Chicken Nuggets", og da lager jeg en asiatisk dipsaus som tilbehør
Jeg har jo et lager av hele kylling i fryseren i påvente av å bli brukt. Enten som rene kyllinglår/bryst med skroget til å koke kraft på, eller rett pg slett helstekt kylling
Jeg fylte mine med stekt kyllingfilet, bacon, mango og avokado, og det var en nydelig kombinasjon. Jeg fylte mine med kylling, bacon, mango, avokado og chilli- og korianderdressing
Jeg skal være den første til å innrømme at jeg tidligere ikke har vært særlig begeistret for kyllingnuggets, men det var før jeg begynte å lage de selv
Kyllingen steikte jeg på pannen med salt og pepper i rundt 15 minutter. Siden sausen ikke inneholder verken mel eller melk er den naturlig melke og glutenfri
bland sammen eggene, fløten og halvparten av osten stek kyllingfiletene (ha dem gjerne i marinade først, ev krydre med favoritt krydderet)kok/lag pastaenlegg pasta opp på tallerkenen og bland inn eggeblandingen
ca 1 timeLegg kyllingen i en blanding av soyasaus, salt, pepper og andre krydder du liker (trenger ikke så mye)Stek kyllingen i stekepanne til den er gjennom stekt, men ikke blitt for tørr
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.