Server med en frisk salat, poteter, råkostsalat eller det du liker best. Vend så fiskebitene først i melblandingen, så i eggblandingen og til slutt i griljermelet
Det er mye god og billig fisktilgjengelig i butikken nå når det er tidlig vår. Pinnene kan serveres som en middag med tilbehør, men er også fantastisk på en sandwich
Glutenfrie eller ei så smaker det så mye bedre enn de ferdiggreienesom er å få kjøpt. Dypp fisken først i melblandingen, så i eggeblandingen og tilslutt vendes den i strøbrødet
Litt forberedelse med ingrediensene, ellers var det fort gjort. D Jeg var veldig spent på prosessen, hvor vrient det var å lage og hvor klissete det kom til å bli, men det gikk over all forventning
Ellerfisk med godt tilbehør , oppskrifter finner du her. Det eneste kravet er at den må ha vært kjølt ned på isbiter i fiskedisken og at den ikke har vært fryst, saltet, marinert, kokt, tørket eller lignende for at den skal kalles fersk
Råkost, rømme og poteter er en slager tilfiskepinner. Dypp fiskebitene først i havremel, deretter egg og til sist griljemel før du legger de på et stekebrett med bakepapir
Fiskepinner kan lages på den enkle, eller mer tidkrevende måten. Salte fisken og la den ligge mens du gjør klart til blomkålmosen og blander mel, salt og pepper i en halvdyp tallerken
Jeg nøyet med med min hjemmelagde sweet chilisaus som tilbehør, men du kan selvsagt servere disse med en god salat, ris, pommes frites eller potetmos for et mer mettende måltid
Fiskepinner fra frysedisken inneholder gjerne kun opptil 60% fisk og kan inneholde fett som ikke er gunstig for kroppen. Fiskepinner fra en pappboks er et ok alternativ til en travel hverdag, men ofrer du 10 min til på [
Tilbehør Nypoteter kokt møre og deretter surret i en panne med smør, hakket hvitløk og soltørket tomat Brokkoli og kokte gulerøtter Agurksalat og rømme Eventuelt litt smeltet smør som saus
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.