I disse jaktider tenkte jeg du skulle få oppskrift på en saus som smaker godt til viltsteik. Den er enkel å lage, smaker godt, ser pen ut (som om det betyr noe egentlig
7 plater gelatin, bløtlegges i 5-7 min. 2 dl mandler, skållede og hakket. 2 beger kremfløte. 1 dl sukker. noen dråper mandelessens, smak deg frem det er viktig så det ikke blir for mye
Gresk yoghurt FAGE Total fås nå kjøpt i Norge i ulike varianter, både i porsjonspakninger med honning, jordbærsaus eller blåbærsaus, og i naturellvarianter
Stekt kveite med kantareller og blåbærsaus. Den guddommelige kveita. 13. november 2014 av Vidar Pedersen 2 Kommentarer Fra gammelt av, ble kveita kalt gudenes fisk
Rød saus. 19. 12. 2015 kl. 23. 20 i. Julen 2015. Én kommentar. Riskrem er en naturlig del av jula og siden familien til Henrik har som tradisjon å ha multekrem på juleaften, tar vi riskremen siste søndagen i advent istedenfor
Fyll 2/3 av terta med blåbærsausen. Det er ingen løyndom at eg elskar bær, og då særleg blåbær. Som regel føretrekkjer eg ei skål med skogsbær framfor sjokolade eller ein annan dessert
Ja da nærmer det seg Jul. Litt flott egentlig. Sola har snart snudd, nytt år på gang, nye muligheter. Nå like før Jul tenkte jeg at jeg skulle klistre opp en kjapp liste over potensiell julemat, så det er lett å finne frem, sammen med noen tips
Stekt kveite med kantareller og blåbærsaus. Flere spiser lutefisk ute. Men den er enkel å lage selv. 29. oktober 2014 av Vidar Pedersen Legg igjen en kommentar
Pynt gjerne med noen friske blåbær eller blåbærsaus som jeg brukte da jeg lagde disse. Hei igjen. Før jeg reiste lovet jeg å poste de ferdige innleggene mens jeg var på reise, men det var lettere sagt enn gjort, ikke på grunn av mangel på internett, men fordi jeg rett og slett hadde det litt for bra til å rekke å tenke på det
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.