. Heisan , nå blir dagene her i nord lysere og lysere, og vårfølelsen kommer snikende. Med lyset kommer også hybelkaniner og vinduer som har vært uttsatt for reine terroren, og i løpet av mørketiden har fryseren blitt godt fylt
SAMSUNG CSC. Hjemme hos oss er det min bedre halvdel som er ekspert på bollebaking. Etter mye mas fra venner og familie, har jeg fått tillatelse til å dele oppskriften på bloggen
Jeg skjønner ikke hvorfor jeg ikke har laget fiskegrateng tidligere, for dette var virkelig noe som gikk ned på høykant hos gutta ved middagsbordet før høstferien
Rens og finhakk løk, hvitløk og chili (fjern frøene i midten). Surr løk og chili i en liten kasserolle i en god klunk med olje i 5-10 minutter, til løken er blank og myk
VÅR = RAMSLØK. 25. 04. 2016 kl. 05. 43 i. Godt ved siden av. Ingen kommentarer. God Morgen i en ny uke. ). De som har lest bloggen en stund vet sikkert at jeg er medlem av Kooperativet hvor man kan bestille norske økologiske grønnsaker
Som mange som følge mej veit så he ej siste tida ( sia oktober) stått still på 72-73 kg. Uansett ka ej gjor så ville vekta ikke bevege sej, og når man he vore så streng med dietten som ej he vore så blir det fort mye fustrasjon inne i bildet
Vannkefir er en super god drikk som inneholder probiotika, ensymer, fordøyde næringsstoffer, aminosyrer, vitaminer, mineraler og billioner med probiotika
1. januar – er det ikke da «alle» skal ha en detox, spise magert og trene til svetten spruter. Jeg vet at det sjeldent varer dersom man går for hardt ut, så jeg fortsetter som vanlig og gjør som jeg alltid har gjort
Nå er dette noen uker siden,. men her er bilder fra første brødbakst i bakerovnen. Her har jeg fyrt noen timer, og det har gått ca en time siden siste fyring
Nå som barnehage og skole er godt i gang igjen begynner også sesongen for rennende neser og hosting, noe som holder både små og store våkne om nettene – og etter hvert kommer både den ene og den andre forkjølelsen
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.