En medium stor løk. Smakes til med salt og honning. Kan spes ut med mer fløte, maisenna eller mel. Spises med ris, salat, baguetter eller hva du selv måtte ønske
raspet sellerirot og spe med vann. Form kakene med en skje eller i hånden din. Ha kyllingkjøtt i foodprosessor, (eller arbeid deigen for hånd) tilsett salt
Med innflydde gjester fra Nordland og værgudene i godlaget så ble helga veldig vellykket. Kick-off i hagen med champagne og litt å bite i før vi fikk manipulert oss inn til middagsbordet
Universalkrydder for fisk og kjøtt, mye god mat har vært lagd med dette krydderet. Som Rub så påføres den kjøttet med hendene, så hele stykket er dekket på alle sider av Rubben, dette gir en fantastisk smak og saftighet i kjøttet
På lørdag lagde vi denne deilige festmiddagenI Den er nok dessverre ikke så sunn med tanke på fettet på anden, sukkeret i sausen og honningen på rosenkålen
Prikk skinnet på anden med en spiss gaffel rundt hele for å få sprøere skinn og så fett kan renne av under steking, men pass på å ikke gå gjennom fettlaget
Har av og til laget filet Oscar – da bruker jeg chateaubriand med krepsehaler – muligens etter en kong Oscar som kom til restene av en middag og ble servert det som var igjen på kjøkkenet
Dekk andelårene med salt. Overfør til en bolle sammen med et egg, hvitløksmosen, sjalottløken og muskatnøtten og mos det hele til en fast og jevn masse
Vi er i gang med påskeveka - nokon har vell allerede fått påskeferie. Uansett - appelsin er en frukt som virkelig hører påska med, og derfor må den naturligvis bli brukt litt i matlaginga også
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.