Helstekte kveiteskiver med Sauce Gribiche og bakte småpoteter rullet i syrlig hvitløkssmør
Siv baker og steiker
Siv baker og steiker
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 4 kveite
  • 4 ss solsikkeolje til steking
  • 50 gr usaltet meierismør
  • 1 knust
  • 1 sitronskive
  • 2 ss fersk, hakket estragon (eller timian)
  • 1 hardkokt egg
  • 1 ss hakkede kapers
  • 2 ss hakket gressløk
  • 2 ss hakket kjørvel
  • 1 ss hakket estragon
  • 4-5 skiver sylteagurk
  • 200 gr majones (finner du Hellmans, så bruk gjerne det!)
  • Hakk opp egget i terninger, finhakking er ikke nødvendig

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.