Den kan brukes til biff, men er ikke like mør som indre -ogytrefilet. Brun det godt på alle sider i en varm stekepanne, i en blanding av godt smør og olje
Helstektytrefiletavsvin er en fantastisk fin råvare. I dag har jeg laget en marinade som ytrefileten har fått steke i, og som tilbehør masse gode grønnsaker og små mandelpoteter
HelstektsvinefiletGni den romtempererte svinefileten inn med salt og pepper. Skjær svinefileten i skiver og server med kokte poteter, grønnsaker ogsoppsaus
Ung og saftig, preg av mørke bær, streif av urter. Aroma preget av modne mørke bær, streif av urter. Krydre indrefileten med salt og pepper, brunes i en varm stekepanne med litt olje
Servertmed druesalat, potetbåter, grønnsaker (på pose selvsagt) og saus (også pose. Så tar du ut fileten (la potetene stå), og surrer den på full styrke med smør i pannen, for å brune baconet
andre retter av lam jeg anbefaler er lammekebab i pita – utrolig digg, og her benyttes restene fra lammelår eller lammestek med hasselback- poteter og lammesjy
Gni inn fileten med salt og pepper, og brun den på. Salt og pepper. Salt og pepper. 500 g indrefilet avsvin. Legg i en ildfast form, og stek på 200o. La fileten hvile under folie i 10 minutter 500 g indrefilet avsvin
Snu den avog til. Helstektsvinefiletog blåmuggsky. Server grønnsakene medsvinefiletog blåmuggsky, det er superrask og veldig god middag for både hverdag og helg
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.