125 grader
på ovnen til 55 grader kjernetemperatur, så setter jeg ovnen på 65 grader Setter inn ca 1030. Den er på 55 grader kl. 1230. Setter da ovnen ned til 65 gr Kjernetemperatur stiger videre: 70 grader kl.
I dag prøvde jeg meg på helstekt mørbrad -og vet du hva. Mørbraden sitter øverst på låret. Den kan brukes tilbiff, men er ikkelike mør som indre -og ytrefilet
Viliker å eksperimenterelitt med krydder og marinader. Og til fredagskosen, er det deilig med en lett, enkel og smakfull rett, som heller ikke er for dyr iinnkjøp
Det her er skikkelig luksusmat. Dessverre er ikkebildet så bra, men kjøttet, sausen og sausen er bare helt fantastisknydelig så jeg var nødt til å lage et blogginnlegg om det
Noe av det beste jeg vet er å steke alt samtidigi en ildfast form. Jeg elsker å lage og spisedeilig mat, men unngår gjerne å bruke lang tid på kjøkkenet
Vi tenkte vi skulle prøve oss på en dansk vri av helstekt and. Jeg og Tomas pleier å ha kjærestejulebord hvert år, der vi drar ut å spiser julemat eller lager julemat hjemme
Smør tilsteking. Gniinnfileten med salt og pepper, og brun den på. alle sideri panna. 500 g indrefilet av svin. Legg i en ildfast form, og stek på 200o. til ønsket kjernetemperatur (68-70o er litt rosa, 76o er. La filetenhvile under foliei 10 minutter 500 g indrefilet av svin. 68-70o er litt rosa,
Indrefilet av svin er alltid en 'bankers' - mørt og godt kjøtt. Her blir den servert med en nydelig saus med sopp og estragon, stekte grønnsaker og bakt potet
Dette tror jeg er den aller beste kyllingen jeg noen sinne har tilberedt - er det noe som man kan kalle himmelsk godt, så må det være denne kyllingen her
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.