Om du er glad i biff er du sikkert også glad i å spise den med en god saus til. Bearnaise, peppersaus, soppsaus osv er alltid knallgodt, men har du testet chimichurri på biffen noen gang
Men nå ser det ut som det kommer hit også, reklamene for Pulled Pork som er typisk slow cooked rett ser man nesten overalt nå , hvorfor ikke prøve å lage det selv
Kan også tilsettes kylling om du ønsker mer substans. Som jeg skrev fikk vi helt fantastisk god mat som var laget av matblogger Trine som har bloggen Klisjehjemmet
Stek hornene midt i ovnen på 225 grader i 10 minutter eller til de har fått en lysebrun farge. Om ikke mange dagene går vi ut i ferie, og alle hjerter gleder seg til det
Og hittil har maten bestått av. I dag hadde jeg lyst på en såkalt oppkarbing. jeg liker egentlig ikke å kalle det for det, for da høres det ut som om jeg aldri spiser det ellers
i dag har jeg hatt en sånn dag. Så har jeg bloggen- andre sosiale media som skal oppdateres, middag som skal forberedes, leilighet som burde ryddes og shines til datteren vår får besøk i helga… and the list keeps going
Sånn er det å være student, hvertfall er det sånn jeg har det dette halvåret. Har ikke skole før 12 i dag, så da har morgentimene gått med til å sove ut, gå en tur ute, kaffe og til å se gårdsdagens episode av "Hellstrøm rydder opp hjemme"(hurra for nett-tv
Her har jeg gått lenge rundt og trodd at det var vår(nordlendingenes) sak å kunne alt om tosk. Det er jo selvsagt at folk rundt hele Middelhavet som har kjøpt vår klippfisk, ikke bare har brukt den til Baccalao, om vi trodde det
Vi harogså en instant-grøt, som lett kan medbringes på tur med en thermos varmt vann. Grøt er i ferd med å bli en stor trend i Skandinavia, og mange har funnet sin favoritt-topping
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.