Laks og ørret er fet fisk som krever mye syre og friskhet av saus og/eller tilbehør. 6-800 gr lakse eller ørretfilet. Bak formen i ovnen på 180 grader med varmluft i ca 10-12 minutter. 6-800 gr lakse eller ørretfilet
Laks og ørret er vel det enkleste å bli glad i dersom man liker sjømat. Jeg foretrekker å bruke fisk med skinnet på, fordi den holder mer på den naturlige fettsmaken og det er lett å få av skinnet når fisken er ferdig
Lag gjerne quinoa ferdig kvelden før og oppbevar i kjøleskapet, kutt alle grønnsakene på forhånd, slik at du kan helt enkelt servere på minuttet uten å stresse rundt på kjøkkenet
Det blir litt mer prat og bilder om kosthold og trening igjen her nå som jeg snart har kommet til veis ende av barseltiden, jeg har jo et stykke å gå før jeg er helt der jeg ønsker å være
Legg ørreten i en ildfast form, og smør godt med pesto på fisken. Hun har virkelig rett i at pesto er godt, og kombinasjonen ørret og pesto kommer til å bli en gjenganger her i huset
Smak til med sitronsaft, salt og pepperSett kaldtKutt bacon i små biter og stek i smør på lav varme til væsken skiller segSil så stekefettet og bland det med olje og eddikØk varmen og stek baconet videre til det blir sprøttStrø på en klype sukker og tilsett noen dråper eddik mot slutten av stekingen, da karamelliserer det segBland salat og persille med bacon og vinaigrette og dandér pent på en tallerkenLegg fisken over og topp det hele med en god dæsj pepperrotrømme og gressløk
Server varm pasta med stekt ørret og hell sausen over. Kok pasta a'dente etter anvisning på pakken. 800 g skinn og benfri ørretfilet. Stek fisken i stekeovn på 200 grader i 15-18 minutter,. Ingredienser 800 g skinn og benfri ørretfilet
Legg ørretfilétpå godt smurt aluminiumsfolie. Her er en smakfull utgave med fersk ørret og sitrus, servert med en frisk, spicy salat med gode reker og en herlig grønn kremet saus med spinat og basilikum ღ
Damp ørretpakkenpå rist over vann i en fiskekjele eller gryte med lokk i ca. Smør aluminiumsfolien med litt olje og legg fiskestykkene ved siden av hverandre på midten
Rens og findel hvitløken eller bruk hvitløkspresse, ha den i en panne med smør eller olje og surr den, Cecilie brukte å raspe guleroten, men helt ærlig så giddet jeg ikke det, så jeg bare finhakket guleroten, og hadde den sammen med hvitløken for da trengte den litt mer varme
Proteinbarer er ikke det de en gang var, det er helt sikkert. Jeg spurte for øvrig om de kunne ta inn vill- eller økologisk ørret eller laks i butikken, men det var visst nesten umulig
Og man bruker frossen spinat lar man den ligge til den er tint, fersk har man bare hel i, bruker man stavmikkeser eller en moser, eller maskin å mose poteter og blomkålen
*Skjær tynne ørret biter og strø på salt og pepper og smør på pesto. Jeg har blitt mer glad i fisk med åra og er alltid på utkikk etter nye smaker jeg kan tilsette fisken
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.