Finn fram ingrediensene (minus koteletter og spicy eplegelé, Oppskrift med disse, kommer her). De jeg har med i denne oppskriften passer veldig bra å ovnsbake
Jeg ville også prøve med et mørkt øl i gryten, og kjøpte en London Porter fra Haandbryggeriet. Jeg er veldig glad i slike gryter, og de krever ikke det fineste kjøttet
Legg i porsjoner med kjøtt i gryten når den er godt oppvarmet og brun kjøttet godt. Her er en med oksekjøtt, som kan byttes ut med grytekjøtt av andre typer om det er ønskelig
Sausen lager man ved å koke inn stekepannen med litt eplemost og så tilsetter fløte. Den er supermør og smakfull, samtidig som at det er litt kjøtt å bite i
I stedet for hvitløk har jeg brukt kokosolje med hvitløkssmak, som fås kjøpt på helsekosten. Og jeg har blitt flinkere til å prøve nye ting, ikke bare lammegryta jeg alltid lagde før – selv om den også er ekstremt god
Kjempekjekk og enkel rett med alt i en form og inn i ovnen. Serveres med potetmos. Skjær grønnsakene i terninger/skiver og legg de rundt omkring i langpanna rundt kyllinglårene
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.