Høstgryte med reinsdyr, rotgrønnsaker og skogsopp
Rett i panna
Rett i panna
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 2015 by Einar
  • 1 kilo prima reinskav
  • 3 gulrøtter 2 skikkelige skiver sellerirot
  • 1 persillerot 1 løk 2 fedd hvitløk
  • Skogsopp av ymse sort, jeg brukte ca 300 gram med forvellet piggsopp og kantarell
  • Et par kvister frisk rosmarin
  • Et par kvister frisk timian
  • 1-2 ss tørkede einebær
  • 8 skiver brun geitost
  • En dæsj soyasaus
  • 1-2 ss tyttebærsyltetøy
  • 2 kopper lammekraft eller vann
  • 1 stor kartong kremfløte og gjerne litt creme fraiche

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.