Det er ikke mye som smaker bedre om høsten enn en deilig suppe medhøstensgrønnsaker. I denne suppen kan du tilsette nesten hva du vil av grønnsaker, det smaker nydelig uansett synes jeg
Jeg spiser ikke kjøtt, men timian smaker veldig godt sammen med kjøtt så i denne gryta kan dere gjerne tilsette litt kvalitetsskjøtt, VILT eller ØKOLOGISK(
Tilsett dill og rømme, smak til med sitronsaft salt og pepper. Ingredienser1 kg grytekjøtt av lam med bein6 dl vann1 ½ ts salt2 stk gulrot2 stk persillerot1 stk blomkål1 stk purre6 dl kraft fra steken4 ss hvetemel utrørt i litt kaldt vann3 ss frisk dill2 ½ ss lettrømme1 ss sitronsaft 1 kg grytekjøtt av lam med bein
Server desserten lun med is eller vaniljekesam. Hver høst lages denne desserten etter at jeg fant oppskriften i Lars Lians kokebok "Søtt for gud og hvermann" i 2009
For meg er dette typisk sommermat som smaker ekstra godt med ferske grønnsaker. Jeg har her altså trukket inn flere typer grønnsaker for modernisere den litt
Pølseform med bakte grønnsaker. Andebryst med tilbehør. Ovnsbakte grønnsaker er flott følge til alle type kjøttretter og du kan benytte de grønnsakene du liker best
Her får du oppskriften på en deilig og frisk ostekake med oreokjeksbunn og appelsingelelokk. Kle den med folie på UTSIDEN av formen, så det ikke kan renne noe ut
Strø på salt og pepper, og dekk den med aluminiumsfolie. Server gjerne med bakt potet. 1. Sag gjerne beina på ribba slik at den blir lettere å skjære opp etter steking
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.