Litt saft fra lime/sitron/appelsin for smak. Denne gangen har jeg laget gulrotkake i langpanne. Glasuren lages ved å blande smør og sukker hvitt, for så å ha oppi kremosten, vaniljesukkeret og litt sitrus for smakens skyld
Bruk en rund springform på ca. Hell røren i den smurte springformen, og stek i ca. Bre over resten av ostekremen - og hakk peanøtter som du fordeler over
Hvelv kaken over på risten/det nye bakepapiret og trekk forsiktig av det første bakepapiret. Denne gulrotkaken er enkel å lage, den smaker supergodt og blir bare enda bedre av å stå et par dager i kjøleskapet
Det har for det meste smakt veldig søtt. En nydelig glutenfri gulrotkake som er saftig, god og sunn. Stevia kan droppes, men jeg valgte å ta noen dråper for smakens skyld
Det er lille-lørdag og en perfekt unnskyldning for å kose seg litt ekstra. Gulrotkake er mange sin favoritt, og her er en variant som man kan lage på få minutter
Ha røren over i en smurt, rund, kakeform. Dette er oppskriften på "den klassiske gulrotkake", som i tillegg er helt melkefri dersom du velger å ikke toppe kaken med gulrotkakeglasurenPersonlig elsker jeg denne kaken
Forrige gang jeg lagde den, bakte jeg den for å fryse den. I dag har jeg bakt gulrotkake. Det er greit å ha noe å servere når vi får besøk, og akkurat nå er det tomt for kaker i fryseren
Jeg gikk inn for å lage oppskriften så enkel som mulig, så da var det bare å finne fram mandler, nøtter og mine desidert favoritt dadler fra kjøleskapet som importeres fra RM og er fra mitt vakre hjemland, Iran
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.