Smak til gryterettenmed evt. Fyldig og mettende gryterett, perfekt etter en lang skitur i påsken. Tilsett kokosmelk, buljongterning, pepper og sukker, og mel rørt klumpefritt med melken
Denne gryten ble riktig velsmakende og den er også næringsrik med masse grønnsaker. Gjør du som meg og lager dobbel porsjon må du passe på å avkjøle gryteretten helt før du putter den i fryseren
og veldig sosial med venner og familie. Men de kan heller ikke måle seg med vegetar – fri for produktene i denne butkken, hadde litt flashback til de fantastiske matbutikkene i Cannes
Den er over all forventning, den er bare magisk for munn og mage. Siden den er full av proteiner, fett og lite karbohydrater i form av de eventuelle grønnsakene du velger å legge på, er dette den ultimate LCHF- retten (inspirasjon fant jeg på facebook)
Skjær løken i tynne skiver, rens sjalottløken og hakk hvitløken, ha mere smør/olje på stekepannen og la all løken surre til den begynner å få litt farge før du heller den i grytenmed kjøttet
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.