Grove rundstykker uten gjær
Kristin Koker
Kristin Koker
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 1/2 dl fiberhusk
  • 6 dl vann (lunkent eller kaldt)
  • 1 ts honning
  • 2 ss olivenolje
  • 2 ss riseddik eller 1 ss vanlig 7% eddik
  • 150 g hvitt eller brunt rismel
  • 70 g bokhvetemel
  • 50 g bokhveteflak
  • 65 g havremel eller hirsemel (bruk flak og mal dem til mel i kaffekvern eller blender)
  • 3 ss solsikkefrø
  • 3 ss sesamfrø
  • 2 ss linfrø
  • 1 ss gresskarfrø
  • 3/4 ts malt koriander
  • litt tørket rosmarin, støtt i morter eller malt i kvern. Jeg har alltid tørket rosmarin på en krydderkvern fra ikea, og bruker den hver dag.
  • 1 1/3 ts salt
  • Vann til spruting eller pensling
  • Blå valmuefrø til pynt.

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.