Fremgangsmåte Visp sammen egg og melk bland inn melet gradvis til røren er glatt og uten klumper. Varm en teflonpanne på middels varme og smelt litt smør
Disse pannekakene har et litt høyere næringsinnhold pga grovt mel og havregryn i pannekakerøren. Spe med egg, smør og melk – visp godt til ei klumpfri røre
Man må ikke bestandig lage fine pannekaker med mye salt og fint mel til en pannekakemiddag. Hvorfor ikke erstatte hvetemelet med litt govere varianter, som sammalt hvete og fibra (fullkorns hvetemel) med mye mer fiber
H. u. r. a. f. o. p. n. e. k. d. g. T. i. l. ø. s. j. å. v. m. t. J. b. U. S. A. N. Y. I. G. w. c. h. V. ,. (. y. ). P. 5. 2. 1. 0. /. 6. -. 7. B. F. L. @. #. D. d l
Grovepannekaker er gode og saftige. Og det ekstra minuttet er sannsynligvis en god investering for å få pannekaker som er bedre for hele familien (og hele nabolaget om du vil), og som samtidig metter bedre
Best varm , kan varmes opp, og smaker ikke verst kald heller. 2dl sammalt hvete grov, 2 dl grov rugmel, 7,5 dl xtra lettmelk, 4 egg og godt med salt. Bland alt sammen og rør godt, la det svelle i ca 30 min. 300 gr mager kjøttdeig, ½ fetaost (grønn pakke), 8 cherry tomater, 5 oliven, litt soltørkede tomater, 1 vårløk, ost til topping, Provence krydder, maldonsalt, pepper, ruccola og dressing etter ønske. Jeg valgte 300 gr med mager kjøttdeig, som jeg stekte og krydret godt med provencekrydder, bredte det utover pannekaken. 2dl sammalt hvete grov, 2 dl grov rugmel, 7,5 dl xtra lettmelk, 4 egg og godt med salt. 300 gr mager kjøttdeig, ½ fetaost (grønn pakke), 8 cherry tomater, 5 oliven, litt soltørkede tomater, 1 vårløk, ost til topping, Provence krydder, maldonsalt, pepper, ruccola og dressing etter ønske
I det siste har sønnen min og jeg testet ut ulike oppskrifter på pannekaker. En annen side som personlig trener er at det er jo fint om de godsakene vi spiser gir mer næring og er sunnere
Eg plar å ha litt syltetøy og vaniljekesam til. Desse pannekakene er veldig gode og mettande, og så er det berre 312 kaloriar per porsjon (ca tre pannekaker) utan tilbehør
Igår var den store pannekakedagen og så klart måtte det blir servert pannekaker. Her i hus er vi glad i å servere sund mat og det betyr også sundere pannekaker så derfor har jeg laget vår egen oppskrift
Bytter man ut den vanlige oppskriften med en grovere variant, og bruker grønnsaker som fyll i stedet for sukker, smør eller bacon så får man plutselig et fullverdig sunt måltig, samtidig som man beholder "pannekakefølelsen"
Her i huset spiser vi av og til pannekakerog vi snur de i luften slik det skal gjøres. bacon med sukker og sitronsaft, bringebærsyltetøy eller selvplukkede blåbær med sukker
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.