Eg lagde en enkel variant med ost&skinke som fyll - sjå under for andre tips. Men når det er sagt så passer desse egentlig godt no til påske, for matmuffins passa ypperlig som turmat / i lunsjboksen
Vi har nok engang bakt, denne gang bakte vi matmuffinsmed ost, skinke og vårløk. De ble veldig gode og passer bra å ha med seg på tur da de metter godt
Ingenting er som nybakte grove rundstykker. Bruk en spiseskje fuktet med vann, og form passe store rundstykker, som du setter på en bakepapirkledd plate (jeg fikk 9 stykker)
Tenkte jeg ville bytte ut deler av hvetemelet med havremel ,og det ble kjempegodt. Havre er naturlig fritt for gluten, og må derfor blandes med andre kornarter for å oppnå et godt bakeresultat
Vi har laget grove vegetar pizzasnurrer med spinatblader og ost, men du kan ha i det du måtte ønske. Idag vil vi dele med dere en oppskrift på pizzasnurrer
Så da startet jeg enda et nytt forsøk på å få til et brød som jeg er fornøyd med. Ta dem ut av formene og etterstek dem på rist med bunnen opp i ca 12-15 min. 40 min Ta dem ut av formene og etterstek dem på rist med bunnen opp i ca
Ha alt det tørre i en bakebolle, tilsett vann og bland alt godt sammen med ei sleiv. Disse rundstykkene er skikkelig grove og mettende, og gir mye mer næring enn et par skiver kneipp
Server med pålegg til frokst eller lunsj. I dag skal jeg vise dere en oppskrift på grove scones. Spray et muffinsbrett med formfett eller smør det med smør
Det kommer besøk til helga, og da ville jeg diske opp med mine klassiske frokostbrød. Masse frø, havregryn og kulturmelk er med på å gjøre disse ekstra saftige
I tillegg byttet jeg ut halvparten av det grove melet med havregryn. (8)Grytekluter (7)«Gå i hennes spor» (6)Nipedalen (6)Høst i Bergen (6)En måned med skritteller
Silacruzs forunderlige verden | Om alt, ingenting, littegrann – og mye ;)
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.