Chorizo ( spansk) eller chouriço (portugisisk) er en pølse med sterk smak. Tilbered couscous i en kjele, sammen med sitronsaft etter anvisning på pakken, dekk med lokk og la det trekke i fem minutter
I går snudde sola mot lysere tider, og det ble feiret med at mannen laget en middelhavsrett full av gode råvarer, vitaminer, næringsstoffer og friske smaker som et lite avbrekk i julestria
parmesan, revet grovt. Det finnes et mange varianter av bruschetta. Fjern stenene fra tomatene opp del opp i fine små terninger og bland med olje og hakket basilikum, revet parmesan og hvitløk
Varm en stekepanne (middels varm) og hell rikelig med olivenolje. Perfekt balanse, akkurat passe sterk og deilig veltilpasset smak takket være de enkle men få ingrediensene som passer perfekt sammen
Server suppen mednystekte eple ogchorizobiter, toppet med timian og litt nykvernet svart pepper. Jeg vokste opp med endel suppe, saus og gryteretter laget av pulver, og syntes det smakte godt
Ha i de grønnsakene du har og stek dem et par minutter sammen med pølebitene. En deilig spansk og enkel hverdagsmiddag som består av kokte poteter ogstektchorizopølse
Hun sa jeg skulle elte lenge og etter at jeg begynte med det har ting gått bedre. Før hadde jeg krisedårlig resultat med gjærbakst til jeg spurte en bekjent baker om hva jeg gjør feil
Tenkte jeg ville bytte ut deler av hvetemelet med havremel ,og det ble kjempegodt. Heisann, håper det står bra til, og at dere har hatt en fin uke og helg så langt
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.