De fleste av oss kjøper nok ferdig kyllingvinger i butikken. Vanligvis krydrer vi dem bare med kyllingkrydder eller grillkrydder og har litt matolje over
Denne klassikeren får du i mange varianter rundt omkring,. av hjemmelaget brød. Jeg ristet brødet i en panne med litt olivenolje og smør, og la så skivene til tørk på et kjøkkenpapir
Oppskriften fant jeg i boka far heter daddy av Craig Whitson. Dette smørbrødet er kjempegodt og flott å servere til lunsj og veldig kjekt å med bruke opp rester
Legg et salatblad på to av skivene og fortsett lagvis med tomat, avokado, kylling og bacon. #lunsj #middag #clubsandwich #fodmap #lavfodmap #fodmap-dietten #ibs #glutenfri #laktosefri
Du kan også lese mer her, her, og her For de som leser innleggene mine så kan jeg kanskje fortelle at jeg studerer på tunsberg medisinske skole for å bli kostholds veileder
Legg deretter en ny brødskive og gjenta akkurat det samme og avsluttmed den tredje brødskiven. Sprøstek baconet og la det renne av på litt kjøkkenpapir
Gni gjerne brødet med et fedd hvitløk og rist det i panne eller brødristerStek kyllingfileen og la den hvile i noen minutterSmør hver av skivene med en god porsjon majonesLegg så på salat, kylling, agurk, tomat, bacon og avokadoSalt og pepperAvsluttmed den siste brødskiven med majonessiden ned
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.