Grillspyd med rødvinsmarinert kenguru og grønnsaker
Cathrines kokebok
Cathrines kokebok
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 15 min
  • Cook Time
  • 10 min
  • Total Time
  • 25 min
  • Prep Time
  • 15 min
  • Cook Time
  • 10 min
  • Total Time
  • 25 min
  • Ingredienser
  • 2 kengurufileter
  • 1 squash
  • 1 rød paprika
  • 1 gul paprika
  • 1 rødløk
  • 2 ss olivenolje
  • 0,5 dl rødvin
  • 1 ss worcestersaus
  • 1 ss tomatpure
  • 0,5 ss balsamicoeddik
  • 0,5 ss honning
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts pepper
  • 0,5 ts paprikapulver
  • 1 ss friske urter som persille, oregano, basillikum
  • 1 hvitløksfedd, finhakket/presset
  • Glaze: bland litt olinven olje med balsamicoeddik, tomatpure, worcestersaus
  • og honning.

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.