Med regnet pøsende ned utenfor og februar-mørket på sitt svarteste, så hjalp det veldig å kunne la seg fange og fortrylle av musikk, sang, skuespill og fantastiske kostymer
Her bruker jeg stekepanna etter jeg har stekt kyllingen, slik at jeg får med smakene fra den. Jeg startet med å steke grønnsakene i panna med smør og olje
Kyllingbitene krydrer jeg med litt salt og pepper og steker i en wokpanne sammen med litt rapsolje. Når kyllingbitene er ferdige, legger jeg de til side og steker paprika, squash og har i brokkoli og gulerøttene
Deilige grillspydmed smaksrik marinade, saftige kyllingstykkerog sprø grønnsaker. Når det er ferdigmariner kan du fordele kjøtt oggrønnsaker utover de fem grillspydene
Server kylling, bacon oggrønnsaker sammen med litt bernaisesaus. Det betyr at vi i løpet av sesongen har fått planter med agurk, squash, paprika og chili
Resultatet ble en kjempefrisk og sommerslig rett som jeg selvsagt vil dele medbloggleserene mine. Speltlomper, kyllingfilet, kesam, salt, avocado, tomat, løk, agurk, salat og evt
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.