Jeg lagde denne retten for første gang ved en tilfeldighet da jeg bare hadde en lett blanding grønnsaker i kjøleskapet jeg ikke visste hva jeg skulle gjøre med, og resultatet ble så godt at jeg har laget den mange ganger siden
Utgangspunktet er vegetar, men det er også kjempegodt med noen pølsebiter i. Kikertgryte eller Chana marsala er en spennende rett fra India som med sine herlige krydder gir oss smaken av Østen
Kofte betyr boller og disse kan du lage av det meste. Nå er det gresskar sesong, og jeg var nysgjerrig på om det ville fungere med denne store godsaken
Syltet gresskar er friskt og litt søtt tilbehør til både storvilt og fugl. Gresskaret kokes kjapt i lake sammen med friske krydder som ingefær, chili, grønne kardemommefrø, fennikelfrø og kanelstang
Etter å ha stått ganske uvirksomt og pyntet opp kjøkkenbenken i noen dager, skulle det vise seg at gresskaret plutselig fikk spille hovedrollen som tilbehør til deilig grillet kylling en dag kjøkkeninspirasjonen var på topp
og jeg måtte bare kjøpe et par stykker. og Oliver fikk bestemme hvordan lykten skal se ut. Han har sett mange bilder av disse lyktene før og de ser fryktelig skumle ut,
Etter ukesvis med regn, skinte solen - og det var et kjærkomment syn. Og er det ikke ofte slik at de dagene du har mest å gjøre, da er plutselig været så fint at det ikke frister å sitte med bordet fullt av bøker, og Macen full av mailer
Velkommen. ♥ Som nevnt tidligere måtte jeg jo nesten lage noen cupcakes med gresskar på til halloween, er ikke det et must når man først lager HalloweenCupcakes
Fargesterke høstblader mot mørk asfalt gjenspeilt i skarp oransje og sort dekor. Mørke kapper, spindelvev og en drøss superkreative snacks og retter, som edderkopplakris i oransje suppe for eksempel
) Du har kanskje sett min forrige blogpost om de hvite gresskarene og disse er laget på samme måte, men siden det var en liten detalj jeg ikke var helt fornøyd med sist, måtte det gjøres igjen
Gresskar er ikke bare dekorasjon til Halloween, men også sunn og smakfull råvare. Her har du ovnsbakt og saftig gresskar med karamellisert overflate i selskap av ras el hanout og frisk rømme
Vi er allerede langt inne i oktober, og gresskar kan virkelig sies å være denne månedens grønnsak. Gresskar er i sesong på høsten, og vi kan både spise det og pynte med det
Det er gresskartid og gresskaret blir kanskje i hovedsak benyttet til å lage lykter. Men er det ikke gøy å kunne benytte mer av gresskaret og ikke kaste restene
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.