Gresk mat på menyen
bodils lille blogg
bodils lille blogg
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 4 personer Aperitif / starter
  • 1 pakke kyllingfilet 600 g -kuttet opp i terninger
  • 3 ss
  • 1/2 ss oregano
  • 2 ss olivenolje
  • 1/2 ts salt
  • 4 hvitløksfedd presset
  • 500 g kjøttdeig
  • 1 ts spisskummen, malt
  • 1 ts garam masala
  • 2 ts oregano eller basilikum
  • 1 ts salt
  • 1/2 ts pepper, malt
  • 4 fedd hvitløk presset.
  • TZATZIKI
  • 3 dl matyoghurt
  • 1 stk slangeagurk
  • ½ ts salt
  • 3 båter hvitløk, presset
  • ½ ts nykvernet pepper
  • 1 ts sukker (kan sløyfes)
  • GRESK SALAT
  • 2 stk tomat
  • ½ stk slangeagurk
  • ½ stk rødløk
  • 8 stk blader issalat
  • 100 g fetaost – en pakke
  • ½ glass sorte oliven (lite glass)
  • 1 ss balsamicoeddik
  • 2 hvitløksfedd, pressede
  • 2 ts tørket basilikum
  • ½ dl olivenolje
  • Salt og pepper
  • 220 grader i ca
  • 20 minutter til de er myke og har fått gylden farge
  • 100 g smør eller margarin
  • 2 dl sukker
  • 3 egg
  • 2 1/2 dl hvetemel
  • 3 ss kakao
  • 2 ts vaniljesukker
  • 1 ts bakepulver
  • 1/10 ts salt
  • 1 dl sirup
  • 1 1/2 dl hakkede valnøtter ( kan sløyfes)
  • 180 grader i 25 – 30 minutter, prøv med en pinne om kaken er gjennomstekt. Nederste rille. Skjær i ruter.

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.