Gravlaks med rødbeter, pepperrot og dill
Kokebloggen
Kokebloggen
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 600 g laks, fersk side av laks, med skinnet på (jeg brukte den fremre delen ved magestykket for å få jevnere størrelse på bitene)
  • 100 g grovsalt
  • 50 g sukker
  • 1 appelsin, kun revet skall
  • 1 sitron, kun revet skall
  • 2 rødbeter, revet
  • 50 g pepperrot, revet
  • 100 g dill, finhakket
  • 2 einebær, finknust
  • 1 stjerneanis, finknust
  • 1 dl vodka
  • 1,5 dl lettrømme
  • 25 g dill, finhakket
  • 1 ss grov sennep
  • 1/2 sitron, saften

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.