Hun har nemlig satt i gang med månedens matbloggutfordring. (Jeg jobber med saken. Mia, dama bak bloggen Green Bonanza (en av landets aller mest spennende matblogger spør du meg), har utfordret oss
Vend dem i olje, salt og pepper. salt og pepper. salt og pepper. )1 kg rødbeter1 ss olivenoljesalt og pepperKrem100g gresk youghurt2 ss fersk revet parmesan+ litt til pynt1 hvitløksfedd finhakketsalt og pepperSett på ovnen på 175 graderskrell og del opp rødbetene i små staver. Enkelt, sunt og veldig godt 1 kg rødbeter
Anrett rødbeter, rødløk og salat på en tallerken og topp med skiver av deilig geitost. Ha rødbeter, løk og appelsin- og balsamicoblandingen i en pose og la de marinere litt
Hva er vel sildesalaten og leverposteien til jul uten rødbeter, så derfor er det like greit å få gjort unna rødbetsyltingen, for de aller beste rødbetene er de hjemmelagde så klart
Krydre med pepper ogdill. Server med flatbrød, poteter og annet godt tilbehør. Du kan bruke laks eller ørret, fersk fisk så klart, og har du fisket den selv, er det jo ekstra moro
Foreløpig er ikke denne debio godkjent, men Kooperativet gjorde tidlig avtale med gården om å få levert quinoaen fra et felt uten sprøytemiddel og kunstgjødsel
Server sammen med kjøtt eller fugl og er nydelig til grillmat. Ovnstekt eller grillet rødbeter er overaskende godt og et spennende tilbehør på middagsbordet synes jeg
Det er noe deilig gammeldags og sunt i å bruke rødbeter, tenker jeg. Men du vil ikke tøyse rundt med den uten hansker på og i nærheten av rennende vann
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.