En liten vri på den tradisjonelle "kjøttbollermed spaghetti". Vrien er ikke så stor, bare tagliatelle i stedet for spaghetti, et lag med raspet ost og så gratinert i ovnen
Til dette smørbrødet bruker du kylling, skinke eller annet kjøtt, jeg brukte noen skiver svinefilet igjen etter den jeg stekte hel sammen med grønnsaker, og det smakte kjempegodt
Disse potetene er grovmost og rørt inn med finhakket hvitløk, vårløk og persille. Så har de fått smak av bèarnaise saus og en god neve med revet ost som gir de en cheesy kjerne og et sprøstekt ytre
Satser på at dette er siste rest av vinteren, så vi får bare ta det med godt humør. Fremgangsmåte Stek kyllingkjøttdeig med tomatpuré, krydder og frosne spinatputer
- Start med potetmos. Bruk en ''potetmoser'', mos potetene, kjør i kjøkkenmaskin sammen med litt melk, smør eller olje, pepper og gjerne litt chicken&steak krydder
Bland alt sammen med den ukokte pastaen i en ildfast form. Gjerne med brød og/eller salat. Dette er en av de beste, enkleste kyllingrettene jeg har laget på lenge
Med noen billige rotgrønnsaker som tilbehør, ble det en rimelig, enkel, men god middag. Kok opp blandingen, under omrøring, i en kjele med resten av melken
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.