P. a. s. t. r. e. l. g. i. u. n. d. v. o. m. k. J. f. «. p. ». h. å. D. j. ,. M. 8. b. ø. R. O. H. B. T. 4. -. 5. 3. 0. (. ). 1. 2. 6. /. z. K. F. y. S. V. F l. d l
Idag vil jeg dele en av mine favoritt sandwich med kylling gratinert i tomat-ostesaus og pesto. Men, vi har da heldigvis tid iblant til å lage hjemmelaget kvalitetsmat med gode ferske råvarer
Disse potetene er grovmost og rørt inn med finhakket hvitløk, vårløk og persille. Så har de fått smak av bèarnaise saus og en god neve med revet ost som gir de en cheesy kjerne og et sprøstekt ytre
Satser på at dette er siste rest av vinteren, så vi får bare ta det med godt humør. Fremgangsmåte Stek kyllingkjøttdeig med tomatpuré, krydder og frosne spinatputer
- Start med potetmos. Bruk en ''potetmoser'', mos potetene, kjør i kjøkkenmaskin sammen med litt melk, smør eller olje, pepper og gjerne litt chicken&steak krydder
Med noen billige rotgrønnsaker som tilbehør, ble det en rimelig, enkel, men god middag. Kok opp blandingen, under omrøring, i en kjele med resten av melken
Til en stor ildfast form (cirka 4 porsjoner)600 gram karbonadedeig200 gram brokkolitopper2 gulrøtter (gjerne flere, men det var de to siste jeg hadde)1 glass tomatsaus (gjerne hjemmelaget, eller pizzasaus som jeg hadde stående, jeg hadde oppi røkløkstrimler
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.