Du trenger absolutt ikke holde deg til denne oppskriften, hvis du vil kan du krydre dyret annerledes, men jeg vil uansett anbefale deg å pensle den med litt olje
Med én gang. Merian og timian. Salt og pepper. Skrell eplet og løkene og del dem i store biter. Når jeg sitter og skriver om dette, får jeg lyst til å lage det igjen
Jeg fryser ned basilikumen som vokser på balkongen vår og det gjør samme nytten. salt og pepper. Jeg fryser ned basilikumen som vokser på balkongen vår og det gjør samme nytten
Kokt skinke eller bog. Kokt skinke eller bog. 2 små stanger stangselleri (jeg skrev først stankselleri, super skrivefeil ikke sant. 2 små stanger stangselleri (jeg skrev først stankselleri, super skrivefeil ikke sant
En generøs ss kremost med hvitløk og urter. En generøs ss kremost med hvitløk og urter. 1/2 ss timian (eventuelt kan du gjøre omvendt mengde på persille og timian). 1/2 ss timian (eventuelt kan du gjøre omvendt mengde på persille og timian)
Skikkelig spicy og god, server gjerne brød med smør til. Jeg har gått meg en lang tur i finværet og satt ganske lenge å koste meg i sola med ei jeg ble kjent meg for litt siden i botanisk hage
Vi har laget grove vegetar pizzasnurrer med spinatblader og ost, men du kan ha i det du måtte ønske. Pizzasnurrer er enkelt å lage og praktisk å ta med seg som lunsj, turmat eller til for eksempel sommerfesten på jobben eller barnehagen
Når vannet er absorbert og retten skal serveres, fluffer du couscousen opp med en gaffel. Retten kan lages med kjøtt eller fisk, men her er altså en vegetarisk variant
Bland den ferdigkokte quinoen med grønnsakene og tilsett egget. Var uheldig å knakk ene brillestangen min på søndag, så nå sitter jeg her med gamle briller som ikke er optimale
Hva med å lage en vegetarisk rett nå i juletidene. Jeg prøver å ha opptil flere vegetariske middager i uka, mye på grunn av at to av mine døtre er vegetarianere, men også fordi jeg liker vegetarmat veldig godt selv
Det er ikke mandag i dag, men jeg våger meg likevel ut med en vegetargryte. Vask og del auberginen i biter og strø litt salt på (man behøver ikke gjøre dette om man ikke vil, det blir godt likevel)
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.