God Mandag alle!Eg har over en lengre periode no - siden starten på sommeren - hatt totalt dilla på grønnkålchips. Kva grønnkålchips er ligger rett og slett i ordet, chips laga av grønnkål! Grønnkål er en supergrønnsak med mange helsefordeler og proppfull av vitaminer, mineraler og antioksidanter. Den inneholder blant anna kalsium, kostfiber, vitamin A, vitamin B6, vitamin C, vitamin E og folat. Ekte gla`mat!Så idag tenkte eg det var på tide å dele denne supersnacksen som eg gomler på kvar einaste veke. Det høres gjerne sært og rart ut, men med dei riktige ingrediensene og tilberedingsmetode så blir grønnkålen smakfull, sprø og knasande god altså! Det er også veldig raskt, enkelt å lage, og krever få ingreidenser -
Grønnkål
Maldonsalt
160 grader
i 10-15 minutter Følg med underveis så dei ikkje svir seg, men gi dei nok tid for å få eit sprøtt resultat. Avkjøl - når dei er kalde og tørka blir dei sprø. ♦ Oppbevar i romtemperatur og nyt!
Grønnkålchips – oppskriften fant jeg på meny. Sett stekeovnen på 175 grader. Hvis bladene virker litt tykke, kan du snu dem en gang underveis i stekingen og eventuelt legge til 5 minutter på steketiden. 5 minutter på steketiden
Chips av grønnkål kan du forspise deg på med god samvittighet. Ikke minst er de enkle å lage og krever lite tid, så om du kjesker på noe en ettermiddag/kveld kan du hive litt krydret grønnkål i ovnen - og vips så har du sunn snacks
Slik jeg har forstått er det nesten ingen grenser for hva du kan ha pågrønnkålchipsen. Venninnen min som kom på besøk hadde laget det før, så vi kopierte hennes suksess med følgende ingredienser
Et godt eksempel på det finner du blant annet her, nam nam. Eventuelt kan du lage grønnkålchips. I tillegg svært rik på vitami A, vitamin K og betakaroten
Må henge meg på "grønnkålchips-bølgen" jeg også. Det skal vel egentlig brukes store blad av grønnkål og dele dem i litt mindre biter, men når jeg har bestemt meg får å lage noe, så skal det skje NÅ -og de hadde bare strimlet grønnkål på nærbutikken i kveld
Hell på godt med olivenolje. Dryss deretter på salt. Serveres med en gang som herlig sunn snacks på kvelden eller som garnityr til retter som utbenede kyllingvinger med asiastisk scampifyll Grønnkål
Og da ble det grønnkålchips, alle veganeres venn (tydeligvis). På torget i Stavanger sentrum. Du vet aldri hvor de har vært eller hvem som har tatt på de
Ja, da har vi altså hevet oss på den siste, supersunne matblogg-trenden. Grønnkål er kalorifattig og rik på A- og C-vitaminer i tillegg til at det inneholder kalsium, fosfor og mye jern
Legg på to stekebrett med bakepapir. Avkjøl, og dryss på urtesalt. Grønnkålchips 18 nov 2014/0 Kommentar/i Mat /av Bodil Mauritzen. Stek på varmluft i 15-30 min
Det er vaffeldagen på lørdag, så jeg snikstarter allerede i dag. /sponsorlink. Hei. Her i huset er vafler hverdagskost, spesielt for en liten en som er veldig lei av brød
Passer også på å nevne det supre dagstilbudet hos x-life. Jeg anbefaler alltid å lage ekstra mye salat når man først står der og skjærer opp grønnsaker til en middag, det er så kjekt å ha dagen derpå til lunsj og diverse
Rabattkoden gjelder for hele den første orderen, så pass på å legge til en tilleggkasse når du har sjansen) Et supert tilbud for hele familien som i hvert fall forenkler min hverdag
Tradisjonelt spiser ikke katolikker kjøtt på fredager, selv om praksisen varierer litt fra land til land er det fortsatt mange som velger å holde seg kjøttfri på fredager
Grønnkålchipsen kan du lage på forhånd eller steke samtidig med gresskaret. Jeg er akkurat på farten til å reise til Sverige for å løpe løp, men tenkte jeg skulle dele en digg lørdagsmiddag med dere før jeg dro
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.