Legg tomatsaus, lasagneplaterog ostesaus lagvis i en smurt ildfast form. lasagne liker alle. Med chili og kajennepepper kan det bli en 'hot' fiskeopplevelse c",)
Kanten var lekkert dandert medlakserogn, hvis farge matchet svært godt med suppen. Glimrende med bakt fennikel, søtlig og lett basisk på smak, legg til krydret sødme fra selleriroten i chips-fasong lett dandert på toppen av retten, og aromatisk syre fra bakte cherrytomater
Begynn og avslutt medlasagneplatene. Legg lasagneplaterog fiskeblandingen lagvis i en ildfast form. Her er det laks som er brukt, men det går like fint med annen fisk også
sammen med. Jukse lasagne kaller min eldste sønn det, han liker ikke fisk. 1 kg laks i 1 cm tykke skiverLasagne platerI en panne sauterer jeg1 fedd presset hvitløk sammen med 500 g hakket spinat i ca. 1 ss smørKrydrer klype muskatt, salt og pepper1 liter hvitsaus(bruk pose eller lag en fra grunnen av)Skiver med ost for å dekke til formenLegg dette lagvis som du gjør med en vanlig lasagne avslutt medlasagne plater, saus og et lag med ost,salt fisken lett mellom lageneog bak i ovnen i 30 min på 200 grader celsius Ca. 1 kg laks
Det virker som det er oppskrifter dere savner på bloggen her, og jeg har brukt litt av helgen til å funnet i mange oppskrifter vi har brukt den siste tiden, og vil dele med dere
Smak til med salt og pepper. Skjær laksen i terninger og ha den i suppa. Av og til (eller veldig ofte) føles det som om helgen er over før den har fått begynt skikkelig
kryddre med litt salt og pepper. D veldig greit med alt i en form. legg potetene i bunnen av en ildfast form, legg så på brokkolien å legg Laksen på toppen
Om du likte denne, prøv også gjerne Ovnsbakt laksmed makaroni og cheddar. Fusilli med "spicy" svinestrimler og spinatstuingOvnsbakt kylling med pannestekt CouscousDel på
Ta litt olivenolje på stekepannen og start med å surre løk til den er myk. Søndag er lasagne dagen her i huset, så i dag deler vi en oppskrift på lasagnemed hjemmelagede lasagneplater
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.