Når jeg skal lage indisk mat, er det som oftest curryretter jeg ender opp med å lage. Selv om jeg ikke har vært i india, har jeg smakt mye spennende indisk mat på Fiji
Lag et snitt i hver tomat med en skarp kniv. Her har du oppsjriften på en deilig kyllingcurry. Curry betyr gryterett og trenger ikke nødvendigvis å inneholde krydderet karri
Rør sammen curry paste, olje, saften av en halv lime og litt salt. Fordel marinaden utover kyllingen og la den gjerne ligge en liten halvtime-time før du går i gang med resten
Slik gjør du I en dyp panne har du i litt olje og tilsetter curry paste og tomatpure, bland godt og la surre mens du rører i et par minutter Kutt kyllingen i biter og ha dem i en panne med olje på middels varme
Kok nudler eller ris som anvist på pakkenStrimle kjøttet og grønnsakeneStekgrønnsakene i olje på høy varme i et par minutter og legg de så til sideStek kjøttet i et par minutter og skru ned varmen til litt under middels før du tilsetter currypaste og kokosmelk
Enkel, men god kyllingrettmed en fantastisk saus. Jeg serverte retten med salat og jasminris, thailandsk ris som vokser i samme jord som jasminplantene
Kylling katsu er en japansk rett som består av panerte kyllingbrystmed en deilig currysaus til. La kyllingen hvile i noen minutter før du skjærer i skiver og serverer med saus på en seng av fullkornsris eller ris
Det er lurt å lage den grønne salaten først, slik at smakene får satt seg. I fobindelse med Prior sin lansering av filet av kyllinglår, ble jeg bedt om å lage to oppskrifter til den oppskriftsheftet som kom ut i butikkene i forbindelse med lanseringen
Tre kylling og grønnsaker på spyd og grill spydene i ca. Rist mandelflakene lett i en tørr stekepanne og bland dem inn i risen sammen med finhakket chili og koriander
Hvis du vil lage en billigere versjon av denne retten kan du marinere kjøttet i grønncurrypaste, da slipper du å kjøpe alle ingrediensene til marinaden
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.