Rödspätta med kokosmjölk och ingefära4 portioner600 g rödspätta1 tsk salt400 ml kokosmjölk1 smått tärnad paprika1 tsk färskriven ingefära2,5 krm sambal oelek1 fiskbuljongtärning1 pressad vitlöksklyftaTill serveringRisNågongrönsakPersiljaGör så härSalta fiskenKoka upp kokosmjölken i en vid pannaLägg i paprika, ingefära, sambal oelek, smulad buljongtärning och vitlökLåt koka ett par minuter så det tjocknar någotVik ihop fisken och lägg ner i såsenLåt sjuda på svag värme under lock ca 5-7 minuter 4 portioner
) Jeg har hatt en fin og koselig jul, men det er også godt nårhverdagener tilbake. Garderobeskap ble demontert, diverselister ble fjernet og jeg hadde med meg noe av kjøkkentingene som jeg pakket ut
DYPDYKK I FRYSEBOKSEN Det har vært flittig aktivitet der i sommer. Etter at vi av- iset skapet i slutten av juni, skulle man tro det var greit ennå ei stund
-S Maten smakte supert og kvelden fløy avgårde, nesten bokstavlig når det gjaldt undertegnede. oSelv om det meste var ferdig, så tar det tid å pynte fat og legge opp, og for alt i verden, så hadde ikke maten sett så fantastisk bra ut hadde det ikke vært for ferdighetene til Laila
Dette har faktisk blitt min egen kokebok og selv kan jeg finne tilbake til oppskrifternår jeg for eksempel er på hyttetur eller reise, enten via nettsiden eller via mobil siden
Med det første året bak oss passer det godt å se på hva dere faktisk klikket dere inn på. Derfor. Fløyelsmykt, smakfullt – og absolutt på høyde med det beste du får i Midt-Østen
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.