Disse luftige sjokoladecookiesen eller sjokoladekjeksene eller sjokoladesmåkakene om du vil, lagde jeg da vi hadde svigerforeldrene mine på besøk for et par uker siden
Pisk mykt smør sammen med melis og egget. Bland inn hvetemel og kakao til du får en jevn deig. (Deigen kan også lages ved å ha alle ingrediensene i på en gang i en food processor med hakkekniv
Bland de tørre ingrediensene. Smuldre i mykt smør. Ha i eggeplommen og kna deigen sammen. Form deigen til ruller som deretter klemmes til slik at de får trekantfasong
Bland de tørre ingrediensene. Smuldre i mykt smør. Ha i eggeplommen og kna deigen sammen. Form deigen til ruller som deretter klemmes til slik at de får trekantfasong
Ha alle de tørre ingrediensene i en food processor med hakkekniv. Ha i smøret oppdelt i mindre biter. Kjør på full hastighet til smøret er godt smuldret sammen med det tørre (har du ikke food processor kan du også gjøre dette for hånd, men det tar lengre tid)
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.