Nå har jeg laget retter med dette ”vidundermelet” i alle kategorier på bloggen. Jeg syns det har vært en lærerik utvikling i bloggen min, forhåpentligvis også for dere
Inni muffinsen finner du biter av jordbær, og oppå, en enkel tofukrem med et hint av vanilje. Muffinsene er glutenfrie, veganske, uten egg, melk og sukker
Kan lages melkefri også, bare bytt ut smøret. Denne røra gir ca 10 stk vafler. Ingredienser. 2 store egg1 dl glutenfritt mel (jeg brukte schär)0,5 dl jyttemel teff fibra40 gram meierismørCa 7 ss tagatesseCa 2 dl soyamelk (alpro)1 ss fiberhusk
Er du glad i muffins, så kan jeg anbefale disse her, saftige og gode på smak med forholdsvis lite sukker og sunne ingredienser som banan, havregryn, olivenolje og kulturmelk
Røren er kjempefin til muffinsogså. Og du trenger ikke dra til iherb-land for å finne ingrediensene, det nok med en tur på helsekosten eller Meny/Ultra
Utrolig enkelt og greit. Dette er en eplekake som lages og er ferdig i løpet av 30 minutter. - Kutt smøret i terninger og ha oppi bakebollen- Ha oppi mel, bakepulver og tagatesse- Bland dette sammen (enten med hendene eller i en bakemaskin)- Ha oppi eggene og rør sammen- Ha deigen oppi en kakeform- Kutt opp eplene i båter (fjern skallet)- Legg eplebåtene i kakedeigen og dryss litt kokossukker og kanel over- Stekes i ca 15-20 minutter på 200 grader (stek gjerne litt for lite enn litt for mye, da den fort kan bli litt tørr)
De er saftig og full av blåbær, og passer perfekt sammen med en god kopp kaffi eller te. sammen resten av melet med sukkeret, bakepulver, natron, salt og appelsin zest
Deilig og saftige blåbærmuffinsmed kokos. Begynn med å mikse sammen smør og sukker. Muffins er ikke det samme som cupcakes, og lages på en litt annen måte
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.