Det finnes oppskrifter på krumkaker som kun har mel, sukker og surfløte, og jeg mistenker at det vil være vanskelig å få til glutenfriekrumkakermed en slik oppskrift
Det finnes oppskrifter på krumkaker som kun har mel, sukker og surfløte, og jeg mistenker at det vil være vanskelig å få til glutenfriekrumkakermed en slik oppskrift
Server gjerne med krem og multer eller annet godt. Kakene er så delikate og herlig sprø og jeg var litt urolig for at det glutenfrie melet ville gjøre dem veldig kompakte
Oppskriften er fra Wenches kjøkken (trykk HER), med noen endringer. Jeg har brukt denne oppskriften tidligere, med like godt resultat- da lagde jeg solskinnsboller
Den originale oppskriften er imidlertid med kremost, og da ble nerden vekket i meg. I dette tilfellet trenger man noe med tilnærmet likt utseende som kremost
Nå er ikke jeg akkurat på en lavkarbo diett, men visst en vil kose seg litt i hverdagen er det jo kjekt om kosen kan nytes med god samvittighet, ikke sant
Legg pølsene på bakepapirkledd stekeplate og press deigpølsene flate med fingrene. Bruk en pizzakutter og del i ca 2 cm brede pinner med en gang du tar de ut av ovnen
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.