Glutenfrie Flapjacks – hjemmelagede måltidsbarer
Sukkerfeen
Sukkerfeen
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 3 godt modne bananer
  • 15-20 ferske dadler hakket i biter (husk å fjerne frøet i midten og ta av skallet)
  • 160 g havregryn uten gluten (eller vanlige om du tåler det)
  • 1 ts vanilje ekstrakt
  • 4 ss honning
  • 80 ml kokosolje (jeg bruker cocosa , den blir flytende i romtemp.) Om du ikke liker Cocos kan du bruke olivenolje.
  • 1 ts kanel (valgfritt)
  • 1 ts ingefær (valgfritt)
  • 180 grader Bland sammen olje, havregryn, honning, vanilje og moset banan
  • 180 grader i ca
  • 25 min , til gylden på toppen

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.