Idag kan jeg friste dere med en kremet lavkarboostekake med en frisk sitronsmak. Ostekaken består av mandelbunn, fluffy hvitt fyll og en puddingaktig sitron glasur on top
Lavkarbo pannekaker. Minstemannen min elsker pannekaker. Første gangen jeg laget disse var jeg litt spent på om han skulle protestere fordi de er litt mer "eggete" en tradisjonelle typer som er laget med mel
Den er glutenfri, nøttefri og laktosefri (alt etter hvilke sjokolade og smør du bruker). Du kan lage samme kaken med lys el mørk kokesjokolade, men da er den ikke lenger lavkarbo
Relaterte innleggGlutenfritt og lavkarbo gulrotbrødMatinspo til matpakkaFrokostmuffins 3 egg. Cloud bread er visst supertrendy nå, og Pinterest- og Instagramavhengig som jeg er, måtte jeg jo prøve
Suksessterte (glutenfri og sukkerfri/lavkarbo). 15. 05. 2014 kl. 17. 24 i. Kosthold. 8 kommentarer. Utrolig god kake som er enkel å lage - og som de fleste liker
Tidligere har jeg brukt havregryn for å fylle ut massen, men er du på lavkarbo går ikke det. Jeg har laget knekkebrød i flere år, men begynner å gå lei av at alt bare skal være frø og uten den crispy konsistensen knekkebrød skal ha
Altfor lenge siden jeg har lagt ut et nytt innlegg. Grunnen til det er at jeg har blitt glad i å bruke mine egne oppskrifter om og om igjen og har ikke fått vært i det kreative hjørnet
Lavkarbo desserter. Og disse lavkarbo vaflene er enkle å lage og smaker kjempegodt. Vafler (lavkarbo). #spisogspar #blogg #matglede #lavkarbo #vafler #glutenfri #torsdag #oppskrift #tips #matfrabunnen #dessert #hverdag #helg
Jeg vet at mange som spiser lavkarbo savner følelsen av å tygge vanlig brød. Smakfulle og saftige høstrundstykker med gulrot, gresskarkjerner og sesamfrø
Det er jo ikke alle som tåler nøtter, derfor har jeg laget en ny knekkebrødoppskrift. Jeg har brukt mye av de samme ingrediensene som i min første knekkebrødoppskrift som du finner her,
Det er påsketid og høysesong for vafler. Etter ha prøvd mange forskjellige oppskrifter med varierende utfall, så prøvde jeg i går denne veldig enkle oppskriften med stor suksess
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.