Jeg hadde jo egentlig tenkt at den skulle holde ei stund, for jeg lagde jo ca ca 1/2 kilo sild,. Sursilda jeg laget for ei stund siden gikk jammen fort ned
Sild er noe jeg kun spiser til jul, men da til gjengjeld mye av det. Jeg burde kanskje begynne og lage det oftere i løpet av året, men det er vel noe med at det minner meg så sterkt om julen
Glassmestersild er en klassiker av ukjent opprinnelse som mange lager til jul. 1 1/2 cm pepperrot, grovhakket. 1 1/2 dl vann. 1 1/2 cm pepperrot, grovhakket. 1 1/2 dl vann
½ kg spekesild som ”vannes ut” i melk noen timer2 rødløk i skiver 1 gulrot i tynne skiverNoen hele tyttebærLitt sylteagurk Og /eller andre passende godsakerLake kokes og avkjøles av1 dl 7% eddik2 dl vann1 ½ -2 dl sukker
Se også oppskrifter HER på nydelig Glassmestersild og HER på Sennepssild. See recipes HERE for lovely "Glassblowers Herring" and HERE for Pickled Herring in Mustard Sauce
Glassmestersild er familiens desiderte yndlingsssild gjennom mange år. 1/2 dl 7% eddik. 1/2 dl 7% eddik. Oppskriften blir aldri endret – den lages i en fei, men må stå og trekke noen dager før den kan settes fram
Hei, oktober. Du er kanskje den beste høstmåneden, når jeg tenker etter. Nå er villvinen knallrød (og jeg har til og med lært meg forskjellen på den og eføy, takket være en oppmerksom leser
Di Indonesia, orang sering salah kaprah menyamakan penyakit asam urat (gout/pirai) dengan rematik. Penyakit asam urat (gout/pirai) hanya salah satu penyebab nyeri pada persendian
Di Indonesia, orang sering salah kaprah menyamakan penyakit asam urat (gout/pirai) dengan rematik. Penyakit asam urat (gout/pirai) hanya salah satu penyebab nyeri pada persendian
Di Indonesia, orang sering salah kaprah menyamakan penyakit asam urat (gout/pirai) dengan rematik. Penyakit asam urat (gout/pirai) hanya salah satu penyebab nyeri pada persendian
Glassmestersild er kanskje den mest unnseligere sorten av sild, men godt er det likevel. Der Karri- og Tomatsilda er mektige og ganske tunge er Glassmestersilda lett, nesten sommerlig og ganske elegant
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.