Min farmor lager verdens beste vannbakkels. Og heldigvis deler hun gjerne oppskriftene sine. Jeg lagde disse forrige helg og de ble helt som farmor sine
Vannbakkels er en ganske kul greie som er mye lettere å lage enn du tror. Når du skal ha vaniljekremen i vannbakkelsen kan du enten skjære av et lite "lokk" på toppen, eller bruke en sprøyte og sprøyte kremen inn fra undersiden
D. a. j. e. g. v. r. y. n. d. t. f. s. i. o. å. l. b. m. -. ,. k. E. p. V. u. N. ø. h. J. I. T. 1. 2. O. 5. 3. /. (. ). 4. M. P. æ. +. G. K. R. B. S. 0. L. r g. d l
Vannbakkelsene skal være faste og lette når de er ferdig stekt. Når vannbakkelsene er ferdig stekt la de stå litt i stekeovn med åpen dør før de tas ut
Å bake grønnsaker i ovnen kan være et spennende og godt alternativ til de kokte grønnsakene. Ved å bake grønnsakene, framfor å koke dem, kommer smaken gjerne bedre frem, pluss at du kan tilsette masse krydder og “dressinger”
Vannbakkels er veldig godt, og kan varieres med både fyll, og form. Å lage vannbakkels er egentlig ikke så vanskelig, men det gjelder om å ha tålmodighet
En meget fin teknikk for å bringe frem smaken i grønnsaker er denne med olivenolje og kyllingkraft. Her er det viktig at man har bevegelse i cocotten eller kasserollen for at olivenoljen og kyllingkraften skal blandes sammen og danne glaseringen
Vannbakkelsene fylles med bringebærkrem og dyppes i glasur. Vannbakkelsene stekes i 15-20 minutter ved 175 °C til de har vokst til dobbelt størrelse og er gylne og luftige
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.