Svinestek er ikkebillig mat, men jeg kommer definitivttil å lage dette igjen for dette var en hit. 1 - 1 1/2 kg svinestek. 2 hvitløksfedd. 1 - 1 1/2 kg svinestek. 2 løk 2 hvitløksfedd 2 tomater 2,5 dl øl
For å lage min versjon trenger du følgende. Champignon etter smak, dvs en fem-seks stykker. Denne gangen brukte jeg en liten boks hermetiskechampignons og det var helt greit, men kanskje litt mye
Det smakte slettes ikke så galt. Hvit saus. Strøkavring. Jeg hadde i noe som heter skandinaviskfiskekrydderblanding, som sto på kjøkkenbenken uten å gjøre nytte for seg
en klype bønnespirer. salt, pepper, muskat og persille. Bland melk, egg og krydder i en bolle. Skjær en tykk skive gulost ibiter og bland innimelkeblandingen
Kokt skinke eller bog. Kokt skinke eller bog. Finhakketpersilletil å servere. 1 klatt smør eller olje til å steke i. 1 purre av middels størrelse. 2 små stanger stangselleri (jeg skrev først stankselleri, super skrivefeilikke sant. 1 stort hvirløksfedd. 1 kvistrosmarin. Finhakketpersilletil å servere 1 klatt smør eller olje til å steke i. 1 purre av middels størrelse. 2 små stanger stangselleri (jeg skrev først stankselleri, super skrivefeilikke sant. 1 stort hvirløksfedd. 1 kvistrosmarin
Til den trenger du. Til den trenger du. Friskmalt pepper. Dag 1Legg kjøttet tilmarinering. 1 stangselleri (en stang, ikke en hel bunt). 1 sitron. 2 nellikspiker. 1/2 l tørr hvitvin. 200 g tunfisk fra boks. 4 sardinfileter. Saften fra 1/2sitron. 1-1,5 dl olivenolje. Friskmalt pepper Dag 1Legg kjøttet tilmarinering. 1 løk 1 gulrot 1 stangselleri (en stang, ikke en hel bunt). 1 sitron. 2 nellikspiker. 1/2 l tørr hvitvin. 200 g tunfisk fra boks. 4 sardinfileter. Saften fra 1/2sitron. 1-1,5 dl olivenolje
En generøs ss kremost med hvitløk og urter. Ha alt i en passende miksebolle, del opp de litt større ingrediensene, da gjør du jobben lettere for stavmikserendin
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.