I går serverte vikylling her hjemme tilsøndagsmiddag da vifikk gjester. Det hadde vært kjedelig å servert kyllingen naturell, så ville gjerne gjøre litt stas på måltidet ved å fylle kyllingfiletene med kremost m/hvitløkssmak, soltørkede tomater og noen basilikum blader
Fylte horn er jo kjempegodt og smaker selvsagt best når de er nystekt, men lar du dem få noen minutteri ovnen etter at de har vært fryst smaker de også godt
INGREDIENSER. Diverse grønnsaker etter ønske, Jeg hadde gulerøtter, kålrabi, rød paprika, sopp og løk. Skjær i staver/båter, og ha gjerne over litt olje og krydre godt
Potetkaker med sopp- og løkfyll, å herremin altså. Dette er helt klart min nye middagsfavoritt. Jeg har allerede mange nye varianter av denne på lista som skal prøves ut i nær fremtid
Enkel kyllingrett som er rask og tilberedehvis du plutseligfinner ut at du vilgrille. Som tilbehør kan du for eksempel prøve våre grillede oregano- og parmesantomater , potetpuré med timian og hvitløk eller du kan ta en titti vår del for grønnsaker, salater og poteter for inspirasjon
Deretter fylte jeg de med vaniljekrem. Her om dagen bakte jeg noen helt fantastiskevaniljeboller. Store luftige boller som du enten kan spise som de er -
Her kommer en kjapp tilbehørsoppskrift på en sen mandagskveld. - litt revet ost. Slik gjør du. Dra stilken ut av soppen slik at det blir en grop imidten
Lenge sidavi har hatt fylt paprika - noe som var en gjenganger en periode. Bruker ofte squash i gratenger eller stekt sammen med sopp, men tenkte nå å prøve den med fyll
Fylt paprika er både veldig godt og enkelt å lage. Og det krever verken særligarbeid eller tid. Du kan fylle dem med nesten hva som helst, og i denne oppskriften har jeg valgt å bruke løk, fetaost, vegetarf'ärse/kjøttdeig og deilige urter som får godgjøre seg ilitt fløte
Det er ikke mye som slår duften av varm gjærbakst. Her har jeg laget luftige hveteboller med vanilje og rosiner, som jeg har satt sammen tett i tett i en form
Det er (kjøttfri) Mandag, ny veke, strålande sol og ferie. Bedre enn det blir det rett og slett ikkje. Som nevnt så går det en del i raske, enkle måltidsløsninger om dagen - sjølv om eg elsker å stå på kjøkkenet å lage mat, så blir det minimalt no som været er så fint
Fylt paprika med spinat og fetaost er virkeligtil å bli hekta på. Disse smakfulle herlighetene er perfekt både som tapas, grillmat eller som en fantastisk rett i seg selv
Jeg er nominerttil en food blogger awards. og stem på meg på denne siden. Denne oppskriften har jeg fra et fransk kokeblad fra en Paristur jeg var på for et år siden
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.