Fyllpåmed mer kraft eller vann om nødvendig. Men det er ikke linguine og krabbe som står på menyen i dag, selv om jeg ramlet over oppskriften her om dagen mens jeg gjorde research (den skal vi lage til sommeren, mamma og jeg, på Hitra, med selvfanget krabbe)
Stekes i pannen påmedium varme. Så hva passer vel bedre nå enn en oppskrift på blåbærlapper. Vi finner spesielt mye antioksidanter i frukt/bær, tomater, spinat, kakao, rødvin, løk, hvitløk blant annet
Lavkarbo har aktivt blitt tråkket på, blitt et skremselsord av media, blitt beskyldt for å føre til hjerte-kar sykdommer og mange er fremdeles nesten livredd lavkarbo
på toppen. Krydre med salt og pepper. Ta ut formen, hell på fløten og strø over osten og stek videre. Kjenn på grønnsakene om de er møre etter ytterligere ca
Dryss godt med salt og pepper, demp varmen og legg på lokk. Legg rogna oppi på sida og klipp opp langs begge snippene el posene slik at innholdet velter seg utover i den varme panna
Jeg er absolutt ingen ekspert på området, men litt erfaring har vi gjort etter tre vintersesonger med lillegutt så jeg tenkte jeg kan dele med dere selv om det nå har blitt vår og vi kan kle oss litt lettere
Klikk for å dele på Twitter (Opens in new window)Del på Facebook (Opens in new window)Click to share on Google+ (Opens in new window)Klikk for å dele på Reddit (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)Click to email (Opens in new window)Klikk for å skrive ut (Opens in new window)Lik dette
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.