Kutt asparges litt høyere enn Ridder-"kubbene" og surr skinkeskiven rundt. Kok skrelt asparges i rikelig saltet ( 1 ss pr liter vann) vann, ca. 2 asparges. 1 skiver spekeskinke
Serveres medasparges eller de grønnsakene du foretrekker. Jeg har pakket svinefiléten inn i skinke, urter og mozarellaost før jeg stekte den, det kan jeg virkelig anbefale
En enkel og god forrett eller lunsjrett er denne her medaspargesogskinke, her kan du faktisk bruke både spekeskinke eller røkt kokt skinke, bare det er en skinkemed litt smak, asparges er jo nydelig, men den krever litt tilbehør med smak skal den liksom komme til sin rett
Lettvint ost-, skinke- og purre-pai med halvgrov paibunn. Finn fram aspargesog bacon. I tillegg til å passe ypperlig som forrett, fungerer den både som en tapasrett og tilbehør til annen middag
Ha pasta og erter i en ildfast form sammen medskinkeog løk. Kok makaroni/pasta etter anvisningen på pakken og la de frosne ertene få koke med de siste et-to minuttene
En deilig og en delikat krydret suppe som vil gi deg energi for en dag som denne (jeg mener en ikke så varm og regnfull dag) … en veldig rask suppe å lage også… Perfekt å forberede når bilen din brøt og du selv er nød til å marsjere i regnet i over en time for å plukke barna dine, selv hunden min var ikke fornøyd med været…
ASPARGESMEDSPEKESKINKE. Kyllingspyd, asparges mes spekeskinkeog grilla lompewraps har våre gjenganere på grillen tidligere i sommer, så her kommer dei svært raske og enkle oppskriftene - SMAKFULLE KYLLINGSPYD
Bunt sammen en aspargesog en stav parmesan med en. Skrell den nedre delen på aspargesen, og kutt av. Anrett to bunter på hver tallerken, og server gjerne
I stedet for tomater, kan du bruke spekeskinke eller eplebåter surret myke i smør på stekepannen. Brekk av den nederste biten av aspargesene, og forvell de i rikelig med kokende vann tilsatt litt salt i ca
Ha baconbiter oppå sammen med oppdelte skinkebiterog rødløk. Er deigen for fast spe med litt vann. Blir både sprø og god, og spises av både voksne og barn her
E. n. y. d. e. l. i. g. k. o. m. b. a. s. j. v. t. “. p. c. ”. r. f. u. D. 2. ø. 1. 5. 0. ½. S. O. C. h. F. I. ,. K. -. L. å. 3. 4. T. R. M. P. w. U. G. n l. d l
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.