30, har
fått unna en del jobb og er klar til avreise i ull med kaffekoppen i hånda. God morgen til dere alle, både fjern og nær, takk til Bodø og sees i Narvik
Fryktenfor slaraffenliv og late stranddager kan å den til ågå helt bananas. Den stressede kroppen som la seg om kvelden og våknet med et rykk foråfå løpt før dagens feriedag kunne nytes
Derfor dro jeg for noen år siden til min farmor forå lære noen av hennes spesialiteter. Lefsene holder seg i en god måned hvis de oppbevares tørt og mørkt, pakk dem gjerne i rene kleder/ putevar eller lignende
Jeg tolker det selvsagt på min måte - i forhold til mat. En spansk venn av meg fikk kommentaren hva i all verden han gjorde på Facebook, og svaret hans var
Denne oppskrifta påoksegryte putrer forseg selv, mens du tar søndagsturen. Server med god hjemmelaga potetstappe og du har den beste morsdagsmiddagen klar uten alt for mye stress
Ta platen ut av ovnen og skjær lengdene opp påskrå mens de fortsatt er varme. ♥ Som du ser har jeg brukt perlesukker på toppen av disse kakene som holder seg kritthvitt gjennom stekingen
Svinefilet med nydelig sopp og vårløk risotto. Rør godt underveis, stivelsen i risen setter seg i bunnen av kjelen og den kan bli tynn om du ikke rører godt
Hemmeligheten med brisketen er også den store fortjenesten amerikansk kokekunst har å lære bort. betyr vel noe sånt som å skyve frem brystet og gjøre seg gild
Fem minutter så er middagen klar for servering. Mat som lager seg selv er ikke noe nytt på denne bloggen, men denne gangen hadde jeg tenkt å gi deg treningsprogrammet du rekker å ta på stuegulvet mens godsakene putrer i gryta
Favoritten for tiden er blåbær, bringebær, banan og valnøtter. Kjøleskapgrøt - overnight oats som den også kalles - er en sunn og god frokosttrend, og det beste med denne grøten er at den både smaker godt og «lager seg selv»
Høne skal være godt forså mangt. En slik suppe varmer godt, og den er enkel og billig å lage. Og kraften man fårnår man koker en høne, er næringsrik og jeg har blitt fortalt at den skal hjelpe mot tungsinn
Gode tomater, gjerne overmodne, bruk det du har- nok til å fylle en ildfast formpå 20-25 cm. Fyll en ildfast form med tomater, 1-2 vanlige gul løk, ½ chilli, og 2,5 dl hønsebuljong. Sett det inn i stekeovnen på 250 gr til tomatene er bløte
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.