Det har vært mye baking i det siste og det kommer en masse godbiter fremover på bloggen, først ut er en frossen rabarbra ostekake som jeg lagde til min egen bursdag
Dette er en frossen variant av punsjboller. De er smakssatt med kaffe og whiskey, og smelter bokstavelig talt i munnen Har du kake som begynner å bli tørr eller rett og slett har laget for mye, vet du nå hva du kan bruke restene til
Styrken på pepperrotkremen bestemmer, og justerer du selv. Dette er andre gang jeg lager pepperrotkrem, og jeg synes det er vanskelig å vite hvor mye jeg skal ha i
Pepperrotkrem smaker best etter et døgn i kjøleskapet. The post Sitron og urtebakt hel ørret med agurksalat, potet og pepperrotkrem appeared first on Elin Larsen
Laks og pepperrotkrem er jo et tilbakevennende tema for meg, og det er det også en grunn til. Anrett ved å legge en spiseskje med pepperrotkrem på tallerken, deretter laks over og litt syltet løk ved siden av
Legg salat på skivene og legg på laks og pepperrotkrem. Dette er en lekker lunsj eller aftensmat. Bruk grovt brød, gjerne ett brød med hele korn slik at det er litt å bite i
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.