Har laga ei god frokostblanding. 100 gram valnøtter100 g paranøtter40 g solsikkekjerner40 g linfrø20 g mandlerHakke valnøtter, mandlar og paranøtterso smått du ønskar å ha det. Pr 100 g ferdig frokostblanding finner du
Frokostblandingen er ferdig når den er sprø og gylden. Oppskrifta jeg har brukt er basert på ei jeg har fått av ei venninne, men med noen små endringer, og her kommer den
Tørket frukt og annet stæsj gjør frokostblandinga litt mer spennende både i smak og utseende. Det spørs om ikke denne frokostblandinga må lages opp i dobbel porsjon hver søndag framover
Bland sammen alt det tørre bortsett fra frukta ogsukkeret. Avkjøl og bland i tørket frukt. Blad sukker, sirup, smør og juice i en kjele og varm opp til sukkeret er oppløst og smøret smeltet
Derfor blir det til at gjengangerne på frokostbordet mitt er frokostblandingog havregrøt. Jeg glemmer å skjære det i skiver og fryse det, så før jeg aner ordet av det, er brødet tørt
Her er eksempel på en glutenfri variant. Jeg ergrer meg til stadighet over butikkhyller med uttallige varianter musli basert på dårlig korn, alt for mye sukker, søtning, dårlige fettsyrer og andre tilsetninger
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.