D. i. s. e. r. l. v. f. a. g. ,. o. j. t. d. å. n. b. k. m. H. F. p. ø. (. u. …. ). h. S. U. c. O. 2. 0. 1. æ. I. «. y. -. ». 5. /. B. G. 4. *. 6. x. T. J. P. 8. 7. %. R. 3. A. N. w. L. t l. d l. m l
Har laga ei god frokostblanding. Har laga 300 gram, med dette blandingsforholdet. 100 gram valnøtter100 g paranøtter40 g solsikkekjerner40 g linfrø20 g mandlerHakke valnøtter, mandlar og paranøtterso smått du ønskar å ha det. Pr 100 g ferdig frokostblanding finner du. 20 g mandler
Bruk en gryte med stor grunnflate, det er fint å ha litt plass å karamellisere mandlene på. Brente mandler skikkelig julesnadder og kan også bli fine julegaver
Nå går det for det meste i hjemmelagde frokostblandingermed plantemelk eller soya yoghurt. Når jeg var lita spiste jeg alltid havregryn med H-melk og ett tonn med sukker
Bland olje, salt ogmandler i en bolle så alle mandlene dekkes med olje og salt. Salte mandler er også veldig enkle å lage, de er sunne og smaker kjempegodt
Jeg rotet litt rundt på nettet og fant opptil flere oppskrifter på brente mandlerog bestemte meg for å ta utgangspunkt i noen av disse, men med mine egne modifikasjoner, noe som gjør mine til et mye sunnere alternativ
I Norge forbinder vi som regel Brente mandlermed Jula, den deilige lukten som sprer seg i den julepynta bygata der de står å lager og selger ferskbrente mandler
Hallo i luken, det er snart jul og jeg tenker alle har det like travelt som meg. Veldig mange synes det er vanskelig å lage brente mandler, det er egentlig veldig enkelt så de som ikke får det til må gjerne spørre
Grønnsakssalsa med ny vri. Sprø honningristede mandler en enkel måte å piffe opp en kjip og intetsigende salat, dessert eller andre retter som higer etter noe sprøtt
I Norge forbinder vi som regel Brente mandlermed Jula, den deilige lukten som sprer seg i den julepynta bygata der de står å lager og selger ferskbrente mandler
Hakk mandlerog valnøtter, bland disse sammen med frø og havregryn. Noe av det geniale medfrokostblandinger er at man kan blande i akkurat det man ønsker, alt etter smak og behag
Jeg lagde brente mandler på søndag, og gav bort et glass med julegodtet i. Tilsett mandlene og røre godt med en sleiv til alle mandlene er dekket av massen, som blir kornete og tørr
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.