Fristelser med gresskar
Trening, bodyfitness og fordommer.
Trening, bodyfitness og fordommer.
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • Har du ikke gresskar eller gresskarpuré tilgjengelig, kan den i mange tilfeller erstattes med for eksempel søtpotet, gulrot eller eple.
  • 1. Nøttekaramellkake
  •  
  • Oppskrift
  • 2 egg 5 dråper stevia karamell
  • 2 ss sukrin gold
  • 2 scoops kakemix
  • 1 scoop mandelmel
  • 3-4 ss gresskarpuré
  •  
  • Pisk egg luftig med stevia og sukrin, tilsett puré og deretter tørrvarene til du får en passe tykk kakerøre. Hell i en liten form og bak i ovnen på 160 grader i ca 25 min Topping
  • En håndfull pecan nøtter
  • En håndfull cashewnøtter
  • 2 ss yaconsirup
  • Bland alt sammen og smør over kaken, det er så godt!
  • 2. Gresskarostekake
  •  
  • Oppskrift
  • 1/2 boks gresskarpuré (2-2,5 dl)
  • 1 egg 100g philadelphiaost
  • 40 g vaniljeprotein
  • 2 ss sukrin gold
  • 5 ss sukrinmelis
  • 5-6 dråper stevia vanilje
  • Bland alt sammen, fordel på 3 store, amerikanske muffinsformer (eller 5-6 mindre). Inn i ovnen på 180 grader i 25-35 min – alt ettersom størrelse på formene.
  • Servert med bringebærsyltetøy.
  • 3. Gresskarfudge
  •  
  • Oppskrift
  • 250 g gresskarpuré
  • 3 ss cocosa
  • 2-3 dadler 3 ss sukrin gold
  • 5 dråper stevia karamell
  • 1 ts kanel
  • Vroom vroom i blender – hell i en passende beholder med plastfolie i bunn og sett kjølig en times tid.
  • 4. Gresskarsuppe med en smak av appelsin
  •  
  • Oppskrift
  • 500 g gresskar
  • 0,8 dl kyllingkraft
  • 1 ts smør
  • 1/4 finhakket chili
  • Saften av en halv appelsin
  • Salt & pepper
  •  
  • Oppskrift
  • 150 g gresskarpuré
  • 3 eggehviter
  • 25 g bakepro (eller vaniljeprotein)
  • 10 g mandelmel
  • 1 ts xanthan gum
  • 30 g sukrinmelis
  • 5-6 dråper stevia vanilje
  • 2 ts kanel
  •  
  • Vaniljeostekrem
  • 1/2 boks kesam
  • 1/2 boks lett philadelpia
  • 10 dråper stevia vanilje
  • 20 g sukrinmelis
  • Rør to eggehviter sammen med gresskarpuré, bakepro, mandelmel, xanthan gum, sukrinmelis, stevia vanilje og kanel. Stivpisk den siste eggehviten og vend inn i røren til slutt.
  • Bre røren utover et bakepapir i en stor firkant eller rektangel – alt ettersom du ønsker en lang eller tykk rullekake.
  • Inn i ovnen på 180 grader i ca 15-17 min Avkjøl i noen minutter, smør vaniljeostekrem over, rull og nyt.
  • 8. Kakekonfektkuler

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.