Fredagstaco – Reinsdyrskav med hjemmebakte pitabrød og tyttebær-kesamdressing
Cathrines kokebok
Cathrines kokebok
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 45 min
  • Cook Time
  • 15 min
  • Total Time
  • 45 min
  • Cook Time
  • 15 min
  • Total Time
  • 4,5 dl lunkent vann
  • 0,5 pakke tørrgjær eller 25 gram fersk gjær
  • 1 ss olivenolje
  • 0,5 ts salt
  • 10 dl hvetemel
  • 400 gr reinsdyrskav
  • 1 ss smør
  • 1 purre
  • salt og pepper
  • salat
  • 2 ss kresam
  • 1 ss tyttebærsyltetøy

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.